Bemærk Venligst

Det er i øjeblikket ikke muligt at købe produkterne på denne side. Brug istedet vores anden side www.ion-balance.dk Denne side vil snart blive opdateret med alle I-Energy produkter.

Kategorier

Nyheder fra I-Energy

Nyhed, nu kan du betale med Dankort, Edankort og MasterCard med direkte forbindelse til nets.

För våra svenska kunder kan nu betala med Payson med direktbetalning genom de svenska storbankerna.

Bestilling

Når du handler hos I-energy.dk, skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide hvor vi skal sende varerne til men også for at vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.
Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon

Betaling

Når du bestiller varer hos I-energy.dk, kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder, som beskrives herunder:

Bankoverførsel

Hvis du vælger betaling via bankoverførsel afsendes dine vare når vi modtager betalingen. Hvis ikke betalingen er modtaget senest 5 bankdage efter bestilling annulleres ordren. Kontooplysninger til brug ved betalingen vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Betalingskort

Hvis du betaler med betalingskort trækkes pengene på din konto når varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til  Ewire eller PayPal
Hos I-energy.dk  kan du betale med følgende kort:  Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Elektron og MasterCard.

Sikkerhed

Sikkerheden ved betaling med kort.
Når du betaler med kort på I-energy.dk, bliver alle dine indtastede kortdata krypteret/kodet, når de videresendes til vores betalings udbyder - dette betyder at ingen kan "opsnappe" dine indtastede kortdata. Til disse transaktioner benytter vi en PBS-godkendt SSL-løsning (SSL = Secure Socket Layer) til at kryptere/kode dine indtastede kortdata. Kryptering med SSL benyttes i langt de fleste danske netbutikker.

Levering

Ordre hos I-energy.dk  leveres med Post Danmark, til den ønskede leveringsadresse. Du vil i bestillingsprocessen kunne vælge mellem de, for din ordre, tilgængelige leveringsformer.
Normalt ekspederes din ordre løbet af en til to hverdage efter vi har modtaget betalingen.

  • Der sendes ikke varer til adresser uden for Skandinavien
  • Købes der for over kr. 350kr  er der gratis levering 

Det er også muligt at afhente varen på vores adresse - men afhentning kan kun ske efter aftalt dag & tidspunkt.
Afhentes varen ikke som aftalt forbeholder I-energy.dk sig retten til at annullerer ordren - uden varsel!
I så fald vil det indbetalte beløb blive refunderet, dog fratrækkes der et ekspeditionsgebyr på kr. 50

Betales der via Bankoverførsel afsendes varen først når indbetalingen kan ses på vores konto. Det må påregnes at tage 2 - 3 bankdage inden overførslen er fuldført.

Fortrydelsesret

Bestillinger hos I-energy.dk er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret. Hvis du ønsker at gøre brug af din returret skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen.

Når du returnere de købte varer skal det ske i samme stand og antal og i original uskadet embalage.

Det gør vores arbejde meget nemmere og fremmer dermed tilbagebetalingen hvis du på følgeseddelen angiver fakturanummer, eller du ligger en kopi af fakturaen i pakken.

Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på det hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vore kunder er det svært for os at vide hvor skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service.

Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb inklusiv fragt, men minus eventuelle gebyrer. Forsendelses omkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden.

Tilbagebetaling af købssummen sker som bankoverførelse, og du skal derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registrerings - og kontonummer. Vi overfører pengene til din konto inden for 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne fra dig.

Vare skal retuneres  i den originale emballage, og det er dit ansvar at sørge for at de varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, hvis du er i tvivl om du ønsker at beholde det købte, at du gemmer kasse og anden emballage.

 

 

Reklamationsret

Reklamation Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler som forbruger på I-Energy.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Har du et produkt med fejl eller mangler bedes du henvende sig via vores kontakt formular eller ringe på 71991016.
Såfremt et produkt sendes til rep, eller ombytning bedes du venligst oplyse ordre nr.
Samtidig opfordre vi til at sende smykker UDEN den medfølgende smykke æske, da dette kun fordyrer porto for begge parter.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Varen sendes til:
Aupino Trading
Danmarkgade 17
7490 Aulum
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt,

Fortrolighed

I-energy.dk  vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på I-energy.dk`s hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til: 

· Hvilket land kommer den besøgende fra

· Hvordan finder de besøgende vores side

· Hvilken browser bruger de besøgende

· Hvilken skærmopløsning har de besøgende

· Hvilken side kommer den besøgende ind på

· Hvilken side forlader den besøgende sitet fra

· Hvor lang tid bruger den besøgende på siden

• Hvor mange side ser den besøgende

Billeder

Der kan være en vis farveforskel på den reelle varer, og så den farve på varen som ens computerskærm fremviser. 

Rabatter / Rabatkoder / Rabatkuponer

Rabatter, indsat på din konto, i forbindelse med køb hos i-energy.dk administres udelukkende af dig. Vi har INGEN adgang til disse koder/rabatter og kan ikke gøres ansvarlig for fejl du begår i forbindelse med håndtering af disse.
Ej heller tekniske fejl i forbindelse med servernedbrud o.l.
De omtalte rabatter (loyalitetspoint o.a.) på din konto, kan ikke ombyttes til kontanter, men udelukkende anvendes til køb af varer i i-energy.dk`s webshop.
Du er selv ansvarlig for, løbende at holde øje med udløbsdatoen, på de omtalte rabatkuponer, loyalitetspoint o.l.

I-energy.dk

Aupino Trading V/Jan Sørensen

Danmarksgade 17

7490 Aulum

Tlf 71 99 10 16

CVR 14271406


Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Kundeservice
I-Energy.dk - Aupino Trading Danmarksgade 17 7490 Aulum TLF 52502510 CVR DK14271406