Kik også på vores anden side Ion-Balance.dk med stort udvalg af alle typer magnetsmykker, Støtte bind og Magnet Terapi

Kategorier

FAQ Center

Faq banner
Vil du vide mere om vores produkter, Negative ioner og magnetisme? Se Vores FAQ

Nyheder fra I-Energy

Nyhed, nu kan du betale med Dankort, Edankort og MasterCard med direkte forbindelse til nets.

För våra svenska kunder kan nu betala med Payson med direktbetalning genom de svenska storbankerna.
Kunde Faq Center
Mest Stillede FAQ

Hvad er Negative ioner?

Forskningen har bevist, at negative ioner har en helbredende effekt og modvirker træthed. Desuden forbedrer de negative ioner det autonome nervesystem, blodcirkulationen, hjernefunktioner, kroppens immunforsvar og stofskiftet. De har positiv indflydelse på lungefunktionen, aktiverer hormonproduktionen og forbedrer luftvejene. De negative ioner medvirker til hurtigere at læge skrammer og sår, samt dræber bakterier og virus før de når at mutere.

Det foregår, fordi negativt opladet stof har evne til hurtigt at trænger ind i organismen og indvirker positivt på blodsystemet.
De dårlige positive ioner får vi alle steder fra i rigelige mængder. For eksempel i en by er det meget kompliceret, for her er der masser af kilder til positive spændinger, for eksempel fra transport, fabriker, forskellige slags industri, lystofrør, bygninger med jernkonstruktioner, tv og computere, vores påklædning, og endda os selv er kilde til positive spændinger. Derfor føler vi os tit dårlig tilpas i sådanne omgivelser.

Stabilisere pH

Negativ ion behandling normaliserer væskebalancen i cellerne og optimerer cellernes pH, hvilket har stor betydning for alle enzymprocesser i kroppen. Samtidig optimeres cellernes optagelse af næringsstoffer.

 

Nogle af organismens påvirkninger af luftens negative ioner.

Påvirker i 90 % af tilfældene astma positivt. Øger lungekapaciteten.
Forsyner cellerne med en negativ ladning som forsvarre dem mod toksiner (som er positivt ladede). Naturens antioxidant, neutralisering af frie radikaler.
Forøger blodets oxyhæmoglobin og dermed iltoptagelse. Modvirker betændelsestilstande i de øvre luftveje.
Modvirker allergiske forstyrrelser. Virker smertestillende, beroligende og rensende.
Surt blod bliver mere basisk, hjælper til rensning af blodet. Bedrer balancen i de hormonale sekretioner.
Virker normaliserende på blodtrykket. Forbedrer tilstande af nervøs irritabilitet, søvnløshed og angst.
Forebygger overfor infektionssygdomme. Forbedrer koncentrationen, den fysiske ydeevne, arbejdsevne og humør.
Negative ioner åbner ion-kanaler som fremmer den cellulære kommunikation. Kontrollen genoprettes eller bevares i det autonome nervesystem, og dermed de medfødte helbredelses systemer.

 

Stabiliserer sindet og gør os i godt humør.

De negative ioner stimulere også det parasympatiske nervesystem til at dulme sjæl og sind og aktivere endorphin hormon, der forstærker lykkefølesen. Kælenavnet for beta-endorphinet indeni hjernen er 'lykke hormonet' og fungere til at stabilisere sindet. Samtidig giver det kraft til at bekæmpe sygdomme.

 Hvordan kan ion behandlingen virke på så mange lidelser?

Sygdomme skyldes mange gange ophobninger af affaldsstoffer, som ikke kan komme væk fra cellen og ud af kroppen, med deraf følgende betændelsestilstande. Andre sygdomme som astma og allergi skyldes en overreaktion af celler i immunsystemet. Opheling af væv kræver optimal enzymfunktion. Disse forhold han negativ ion terapi rette op på.

 

Andre forhold omkring ionerne.

Fortæller myre hvornår det vil regne.
Luften omkring os er fyldt med disse elektrisk ladede partikler. De synes at have meget at gøre med så forskellige ting som vores stemninger, at kvæg bliver nervøse før en storm, at gigtplagede led begynder at "snurre" når barometeret falder, og gør at myrer på forhånd ved når det vil regne, så de i tide kan nå at blokere deres tunneler mod oversvømmelse.

Hvad er negative ioner og hvor kommer de fra?
Omtales ofte som "vitaminer i luften", en ion er en partikel, der har elektricitet. Ioner er molekyler, der har vundet eller tabt en elektrisk ladning. De skabes i naturen som luft molekyler og frivives på grund af sollys, stråling, og bevægelse i luft og vand. Du har måske oplevet den strøm af negative ioner da du sidst gik en tur på stranden eller gik under et vandfald. Men en del af den eufori man føler sådanne steder er ikke kun at være i denne vidunderlige natur og væk fra de normale rutiner fra hjem og arbejde. Luften i bjergene og ved havet siges at indeholde titusinder af negative ioner. På Yosemite Falls i USA, vil du kunne opleve over 100,000 negative ioner pr kubik centimeter. På den anden side, hvis du er på en motorvej eller dit kontor, vil du opleve under 100 negative ioner eller måske endda slet ingen.

Hvordan kan de negative ioner påvirker celler?
Det menneskelige legeme består af milliarder af celler der hver især er omgivet af en cellevæg. Denne cellevæg udfører mange vigtige roller, og nogle af disse er at absorbere næringsstoffer, vitaminer, hydrering og mineraler. Cellevæggen er også ansvarlig for at fjerne surt affald og toksiner. Når mængden af negative ioner i blodet er forøget, aktiveres denne funktion i en cellerne. Når der er flere positive ioner, bliver cellens vægge tætte og cellernes evne til at absorbere ernæring og eliminere toksiner er deaktiveret. Gennem forskning udført af Dr. Tanaka i Japan, blev det opdaget, at når negative ionisering er tilført, mobiliserer og stiger indholdet af kalcium og natrium (salt) i blodet, fordi blodet renses. Blodet bliver mere basisk, og at holde din krop i en mere "basisk" tilstand har mange fordele.
En interessant iagttagelse fra studier af skeletrester fra indfødte afrikanere, som døde af naturlige årsager eller sult er, at der intet spor er af Osteoporosis (knogleskørhed). Man mener dette skyldes en naturlig alkalisk føde.
Vi har også læst at kræft heller ikke lever godt i et basisk, (alkalisk) miljø.

Negative ioner og allergi.
Eksperimenter af Dr. Albert P. Krueger og Dr. Richard F. Smith ved University of California har vist, hvordan ionisering påvirker dem som er følsomme over for luftbårne allergener. Vores bronchiale rør og luftrøret er foret med bittesmå mikroskopisk fimrehår kaldet cilia. Der findes to typer af fimrehår, bevægelige og ikke bevægelige. De bevægelige fimrehår bevæger sig som en pisk med omkring 900 slag i minuttet. Sammen med slim, holder de vores luftveje fri for støv og pollen. Krueger og Smith udsatte det trakeale væv for negative ioner, og fandt, at fimrehårenes slag blev forøget til 1200 slag i minuttet, og at flytning af slim blev øget og dermed en øget udrensning af lunger og luftrør. Doser af positive ioner produceret den modsatte virkning: fimrehårs slaget aftog til 600 slag i minuttet eller mindre og bevægelses strømmen af slim blev nedsat eller helt stoppet.

Hvordan ioner påvirker vores humør?
De fleste eksperter er enige om, at ioner handler om vores evne til at absorbere og udnytte ilt. Negative ioner i blodet fremskynde leveringen af ilt til vores celler og væv, der ofte giver os samme euforisk følelse som vi får fra et par indåndinger af ren ilt. Positive ioner bremser derimod leveringen af ilt, der giver markante symptomer på iltmangel. Forskerne mener også, at negative ioner kan stimulere det reticuloendotheliale system, en del af immunsystemets celler i vores krop som beskytter vores modstandskraft over for sygdomme.

Dårligt indeklima i modernede bygninger.
Forskere mener vi en dag vil regulere det indendørs ion niveauet lige så meget som vi nu regulere temperatur og fugtighed. Ironisk nok, bliver dagens airconditionerede bygninger, tog og fly ofte superladet med skadelige positive ioner fra metal blæsere, filtre og aftrækskanaler klimaanlæg som fjerner luftens indhold af negative ioner, før den når sin destination. I følge Dr. Hansell - Det forklarer, hvorfor så mange mennesker i områder med aircondition føler sig trætte og har en trang til at åbne et vinduet.

Vi har stadig meget at lære om atmosfæriske ioner, og forskerne mener, at disse magiske bits af elektricitet, under kunstige kontrol, snart vil hjælpe millioner til et sundere, gladere, mere produktivet liv.

Hvorfor skal jeg vælge Energy armbånd frem for andre?

 

Der findes rigtig mange typer af armbånd, som alle hævder at de afgiver negative ioner, men ikke alle holder hvad de lover. Faktisk er en stor del af armbånd helt uden afgivelse af negative ioner, selv om det hævdes. Vi har fra starten sat nogle krav over for fabrikken om dokumentation for Energy armbåndets indhold af Tourmaline, så vores Armbånd afgiver mellem 1750cc og 1900cc negative ioner pr sek.

Se Testen neden under.

Beskrivelse af

Test materiale

Ioner/cm3/sek

Høj temp og luft fugtighed

(35 grader 100% RSH)

Gennemsnit

ioner/cm3/sek

Lav temp og luft fugtighed

(25 grader 50% RSH)

Gennemsnit

Ioner/cm3/sek

Høj temp og luft fugtighed

(35 grader 100%RSH)

Målings interval

ioner/cm3/sek

Lav temp og luft fugtighed

(25 grader 53% RSH)

Målings interval

ENERGY Ion armbånd

 

1851cc pr sek. 1750cc pr sek. 1451cc 2013cc pr sek 1401cc-1850cc pr sek

Naturlig forekomst af

negative ioner under test

7,1cc pr sek. 6,9ccpr sek. 0cc - 15cc pr sek 0cc - 13cc pr sek


Test af Armbånd

Kunder skal passe på med at købe armbånd som ikke er testet med et Certificeret Ion test instrument.

Vores Energy armbånd er testet med Satotec COM-3010 Ion test instrument (Made in japan)

COM-3010 er det eneste pålidelige test instrument,

til måling af negative ioner fra Tourmaline sten. Se Foto.Test af energy armbånd

 Bemærk. Dette produkt er ikke et lægemiddelprodukt og har som sådan ikke nogen godkendelse fra hverken sundheds- /lægemiddelstyrelse eller andre statslige instanser. Produktet kan ikke anvendes til at helbrede sygdomme eller på nogen måde selvdiagnosticere lidelser, hvor behandling eller diagnosticering af medicinsk uddannede, læger eller speciallæger er relevant. Ved enhver tvivl om produktets anvendelse og evt. risici i forhold til personlig helbredstilstand bør man altid konsultere personer, der anvender produktet professionelt og/eller egen læge.

negativ atom princip  

Negative ioner.

Personer med gigt og ledsmerter kender til ionerne.
De fleste personer med gigt og ledsmerter kender til påvirkningen er ioner. På kolde og regnfulde dage og ved optræk til uvejr fyldes luften med et overskud af positive ioner. Mange personer med arthritis, kroniske reumatiske smerter i fingre, ryg og knæ klager over smerter i leddene. Personer med astma lider af vejrtrækningsbesvær og hvæser og gisper.
Efter uvejret fyldes luften med et overskud af negative ioner, og personerne føler sig straks bedre tilpas.

 

Et atom, der har en af sine normale omkredsende elektroner fjernet kaldes en positiv ion. Et atom med en ekstra elektron tilføjet kaldes en negativ ion. Som du ser, er virkningerne for de negative og positive ioner faktisk omvendte.

At det er "forkert", kan vi takke Benjamin Franklin for (har vi læst). Tilbage i sin tid, blev elektroner (med en "negativ" opladning) og atomer ikke forstået korrekt. Så vi sidder stadig tilbage med det 18. århundrede terminologi, og det er derfor, de kaldes "Negative ioner".


Ilustration over atomer

Naturens negative ioner.

I naturen kender vi følelsen af de negativt ladede ioner når vi for eksempel holder ferie ved havet, går tur i en fugtig skov eller i bjergene, i nærheden af vandfald osv. Generelt steder hvor vand fordamper.

Sådanne steder fornemmer vi at organismen beriger sig med ilt.Negative ioner og vand
Og specielt i skoven er luften ekstra frisk efter et tordenvejr, hvilket skyldes at lyn producerer enorme mængder af negative ioner.
De negativt ladede ioner giver os en følelse af velvære og har også har vist sig at være gavnlige for vores sundhed, helbred, arbejdslyst, og humør.

 

Hvordan udsender ENERGY Armbåndet negative ioner?

På grund af ovenstående fakta er Energy Armbåndets Toumaline derfor specielt designet til at udsende de negativt ladede ioner. Dette er en egenskab mineralet turmalin har ud over at udsende en naturlig elektrisk ladning. Tourmaline pulver

 

Smykker med magneter modvirker ikke den moderne medicin, man kan derimod sige, at den kan understøtte den almindelige lægelige behandlingsform.

Så når du begynder at bruge magnetarmbånd udskiller du den første uge masser af affaldsstoffer, så drik rigeligt med væske.

Det kan føles som varme eller en prikkende fornemmelse.Den forbedring, der sker med blodomløbet, giver mere energi og bevægelse i led og muskler. Smerter fortager sig, og sår og andre skader heler hurtigere.

Man skal være opmærksom på, at der kan komme opblussen kortvarigt i de smerter/skavanker, man døjer med, men ved at drikke en masse vand, forsvinder disse hurtigt. Årsagen hertil er, at det er en udrensning af kroppen, der sættes i gang.

Du skal bære dit magnet smykke så meget som muligt og mindst 6 timer dagligt. Dog har din krop godt af at hvile fra magneterne, derfor er det en god ide at tage smykkerne af, når du går i seng.

Mange af dem, der ikke føler, at de opnået en virkning fra magnetarmbånd, holder op med at gå med dem,- og efter kort tid begynder de skavanker, som de lykkeligt havde glemt de havde, at dukke op igen. !

For nogles vedkommende mærkes effekten allerede efter få minutter, hvor andre skal gå med smykkerne helt op til 3 mdr., før der mærkes en virkning - og for ca. 20% vedkommende er der slet ingen effekt.

De fleste mærker dog effekten indenfor 1-2 uger. Vigtigt er det dog at bemærke, at man skal gå med smykkerne hver dag i mindst 6 timer for at opnå en virkning.

Den mere uddybende forklaring på magnetisme.

Menneskene skaber selv svage magnetiske felter. Disse skabes af cellernes kemiske reaktioner og ionstrømmene i nervesystemet. Allerede i 1952 blev dette elektromagnetiske felt, bedre kendt som den menneskelige aura, fotograferet af Dr. Seymion Kirilan med et nyudviklet højfrekvens kamera.

Kroppen består af celler og alle cellerne består af komponenter, der har en elektrisk ladning. Ladningerne er i konstant bevægelse i cellerne og danner derved magnetiske kræfter. Dette er ved videnskabelig forskning bevist.

Når man tilfører magnetisme, der bevæger de elektrisk ladede komponenter i cellerne, kan man styre cellernes livsfunktioner. I sygdomsramte områder har mange partikler svækkede ladninger. Det bevirker, at cellernes stofskifte nedsættes. Tilførsel af ilt og næringsstoffer reduceres, og der lagres affaldsstoffer i cellerne.

Behandling med magnetfeltterapi påvirker cellerne og partiklerne genoplades. Blodårerne udvides af den elektromagnetiske påvirkning, gennemløbsmodstanden i årerne nedsættes og blodcirkulationen kan øges op til 400%.

Dette er bevist og dokumenteret af Loma LInda sygehuset i USA. Det medfører et øget stofskifte i cellerne og en øget iltning. Den øgede cirkulation fører også til en mere effektiv udskilning af affaldsstoffer og reducering af kolesterol og kalkaflejring i blodkarrene.

Enzymaktivitet og hormonproduktion stabiliseres, syre og base-balancen i kroppen forbedres og magnetfeltterapi beroliger det autonome nervesystem og stabiliserer de indre organers funktioner. Immunforsvaret vil fungere bedre og sygdomme(smerter) vil derfor forsvinde hurtigere.

Magnetterapi har været kendt gennem mange århundreder og har været brugt til at hele og lindre smerter. Med vor tids teknologi har man kunnet se en ændring af de røde blodceller på personer, der har gået med magnetsmykker gennem få uger.

Blodcellerne har det med at klumpe sig sammen, men magnetvirkningen gør, at de skilles ad og derved flyder hurtigere og nemmere gennem vores blodbaner. Således får vi tilført ilt og affaldsstofferne transporteres væk mere effektivt.
Når kredsløbet er i orden, er kroppen selv i stand til at hele sig selv op.

Yderligere fordele: der er ingen bivirkninger og kroppen tolerere nem påvirkningen,magnetsmykkerne har en positiv effekt på energiniveauet samt den almindelige velbefindende og kan stimulerer alle vitale dele i kroppen.

Energy fås i 3 Størrelser som passer langt de fleste.

Small (17,5cm)

Medium (19.0cm)

Large (20,5cm)

Normal vil

Small passe Børn og teenagere, samt ældre mennesker

Medium passe de fleste kvinder

Large passe de fleste mænd

 

Vi har også Armbånd til folk uden for disse mål i I-Onics brand

XtraSmall 16,5cm 

Xtra Large 22.0cm


Er du i tvivl så prøv at måle omkredsen af dit håndled og læg ca 5mm til

Ja du kan vaske Energy armbånd med en mild sæbe, men husk dette gælder kun silicone ion armbånd. Stål magnetarmbånd kan ikke tåle vand i store mængder.

Nej Energy, I-Energy og Trio armbånd, bygger ikke på Hologram klistermærker som skulle svinge i en bestemt frekvens.

Energy bygger på gammel videnskab, om mineralet Tourmaline. samt magnetisme.

Energy har ikke betalt sportsstjerner for at reklamer for produktet. vi mener at den bedste reklame er kunderne selv.

Dette betyder at der er flere forskellige typer metaller, magneter, eller ion, nano, eller Langbølge infarøde sten i armbåndet.Disse kan feks være.Neodyme magneter100% Germanium, Tourmaline negative ion sten, Nano Sten, eller FIR sten. (FIR sten udsender langbølgede infarøde stråler)

Kurv  

Ingen varer

Fragt DKK 0,00
Samlet DKK 0,00

Kasse

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Kundeservice
I-Energy.dk - Aupino Trading Danmarksgade 17 7490 Aulum TLF 52502510 CVR DK14271406